FP DUAL i la Innovació i l’Emprenedoria a la Formació Professional

L’Institut La Pineda ha estat selecionat per desenvolupar i impulsar la FP DUAL i la Innovació i l’Emprenedoria a la Formació Professional.

L’Institut La Pineda a estat seleccionat segons Resolucions d’aquest setembre de 2019 amb ajuts econòmics per desenvolupar i impulsar la FP DUAL i la Innovació i l’Emprenedoria a la Formació Professional en aquest curs 2019-2020.

Ara i com sempre però amb més recursos, l’Institut La Pineda continuarà potenciant, orientant, promovent i publicitant la Formació Professional entre els seus alumnes, famílies, la ciutadania en general, altres centres, empreses, institucions i tots els agents, que poden participar en el desenvolupament i millora d’aquest sistema.

Per a qualsevol informació respecte a aquestes mesures de la Formació Profesional dirigiu-vos mitjançant el correu del centre ” ieslapineda@xtec.cat ” o directament al telèfon ” 933990511 ” a:

FP_DUAL. Simon Manrique com Coordinador d’FP, a coordinadorfp@inslapineda.cat.

Innovació i Emprenedoria, Sara Guirado com Coordinadora de Suport a la tutoria d’FP i InnovaFP, a innovafp@inslapineda.cat .

Estudis i mesures flexibilitzadores de la Formació Professional, Alejandro Pineo com a Cap d’Estudis de Formació Professiona, a capestudisfp@inslapineda.cat.

logo_innova_dual

Idiomes