Erasmus +

L’Institut La Pineda col·labora des de fa quinze anys en els programes de Mobilitat Europea, actualment programes Erasmus + de la Unió Europea, que permeten a l’alumnat que estudia Cicles Formatius poder fer i convalidar part de les seves pràctiques obligatòries que té per currículum, l’FCT, en un país de la UE. En un primer moment aquestes pràctiques les vam començar realitzant a Frankfurt, Alemanya per un període de tres setmanes. Des de fa deu anys es desenvolupen a Varsòvia, Polònia, i recentment a Porto i les illes Açores, Portugal, durant un període de dos mesos.

Diferents promocions d’alumnes que han estudiat al nostre centre han compartit aquesta experiència, qualificada pels propis alumnes com inoblidable i única, en haver de fer les seves pràctiques i viure en un país estranger lluny del seu entorn familiar i escolar, i d’haver de buscar-se la vida pel seu compte i de resoldre i preses les decisions necessàries davant tots els problemes que planteja el dia a dia, i a més estant en un país estranger. El fet de conèixer un altre país, cultura, conviure amb altres persones desconegudes fins al moment, comunicar-se en un altre llengua i realitzar les pràctiques en un altre entorn laboral, fa que l’alumne/a prengui tot un seguit de decisions molt diferents i importants que en el seu dia a dia quotidià. Tot això enriqueix a la persona en la seva maduresa i currículum personal.

– Curs 2018-2019.

Enguany tenim concedides un total de 8 beques:

  • 7 beques pels alumnes d’informàtica i administratiu.
  • 1 beca pels alumnes d’electricitat i electrònica

Novembre de 2018

TOTES LES SOL·LICITUDS QUE HAN PRESENTAT ELS ALUMNES PER PARTICIPAR EN EL PROJECTE DE MOBILITAT 2018 – 2019 HAN ESTAT ACCEPTADES I ESTAN PENDENTS DE SER BAREMADES.

 

Als següents enllaços trobareu informació d’interés:

Model_sol_alumne Projectes Mobilitat (2018-2019) català

Publicitat Sol·licituds 2018-2019 aula

Declaració Politica Erasmus v-català

Carta ECHE v-català

Per a més informació poseu-vos en contacte amb el coordinador de mobilitat de l’Institut, German Garrote Vilchez al correu electrònic coordinacio.mobilitat@inslapineda.cat

- Curs 2017-2018.

De finals de maig a finals de juliol de 2018 quatre alumnes del grau superior d’Administració i Finances i dos alumnes del curs de Grau Superior de Desenvolupament i Aplicacions Web han realitzat l’estada a Varsòvia, Polònia, realitzant les pràctiques a l’empresa Mafripel SP, Funkciona i a la Cambra de Comerç Polaco Espanyola.

- Curs 2016-2017.

De finals de maig fins a finals de juliol del 2017, tres alumnes del curs de Grau Superior de Assistència a la Direcció i un alumne del curs de Grau Superior de Desenvolupament i Aplicacions Web han realitzat l’estada a Varsòvia, (Polònia) a les empreses Mafripel, Funkciona i amb la Cambra de Comerç Polaco Espanyola. Dos alumnes del curs de Grau Superior de Desenvolupament i Aplicacions Web han fet les seves practiques a Euroscut Açores, a les illes Açores i altres dos alumnes del curs de Grau Superior de Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes han fet les seves practiques a Auto-Estradas Norte Litoral a Porto, Portugal.

- Curs 2015-2016.

De finals de maig a finals de juliol de 2016 dues alumnes del grau superior d’Administració i Finances han realitzat l’estada a Varsòvia, Polònia, realitzant les pràctiques a l’empresa Mafripel SP i a la Cambra de Comerç Polaco Espanyola.

 

Si ja estàs graduat en formació professional i vols treballar en empreses de l’Unió Europea informa’t al següent enllaç:

TLN Mobilicat

 

 

Idiomes