Ens apropem a la recerca biomèdica.

Un grup d’alumnes de 2n d’ESO participen durant el mes d’abril en l’activitat “Ens apropem a la Recerca Biomèdica”. Es tracta d’una activitat en col·laboració amb l’Institut d’Investigació Germans Trias i Pujol. Durant tres dies els alumnes passaran pels laboratoris següents: Biobanc, Criobiologia, Genòmica, Citometria, Neurociències, Tuberculosi experimental, Malalties infeccioses, Càncer de pulmó, Aparell digestiu i Estabulari. També faran estada al departament d’informàtica i col·laboren amb el personal de manteniment, recepció, residus i missatgeria.

L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar les vocacions científiques relacionades amb les ciències de la salut. A través de l’estada dels alumnes en diferents laboratoris i departaments de l’Institut de recerca, l’alumnat participant aprèn el valor del treball en equip per a l’èxit de la recerca científica.

Diferents investigadors faran xerrades divulgatives sobre les principals línies de recerca en curs.

Aquesta activitat es realitza anualment des del curs 2010-11. Vegeu les fotografies.