Manifest en suport de les víctimes d’agressions

El darrer dimarts 2 de maig, tot l’alumnat, professorat, personal PAS present al centre hem sortit a la plaça davant de l’institut per escoltar la lectura d’un manifest en suport de les víctimes d’agressions sexuals que s’ha llegit a varis centres del Badalonès Nord, com a proposta d’acció conjunta feta pel CRP de Badalona.

Aquest acte s’ha dut a terme en dos torns, a les 12.00 p.m. i a les 18.00 p.m., i en ambdós la lectura del manifest l’ha fet alumnat del centre. D’entre les persones presents, qui ha volgut ha portat samarreta blanca en senyal de suport a les víctimes i solidaritat i pau.

En el torn de migdia hem escoltat cançons com “La puerta violeta” de Rozalén i quan ha acabat la lectura del manifest l’alumna Lua F. de primer de Batxillerat i la professora Anna M. han cantat, acompanyades al piano per l’alumne Víctor C. de 2n de l’ESO, la cançó “Ni una más” d’Aitana.

Desitgem que actes com aquest no s’hagin de repetir però mentres sigui necessari mantindrem el nostre suport a les víctimes, expressarem el nostre rebuig tant cap a les agressions sexuals com cap a les de qualsevol mena i manifestarem el nostre desig de tenir una societat lliure de violència.

El darrer dimarts 2 de maig, tot l’alumnat, professorat, personal PAS present al centre hem sortit a la plaça davant de l’institut per escoltar la lectura d’un manifest en suport de les víctimes d’agressions sexuals que s’ha llegit a varis centres del Badalonès Nord, com a proposta d’acció conjunta feta pel CRP de Badalona.

Aquest acte s’ha dut a terme en dos torns, a les 12.00 p.m. i a les 18.00 p.m., i en ambdós la lectura del manifest l’ha fet alumnat del centre. D’entre les persones presents, qui ha volgut ha portat samarreta blanca en senyal de suport a les víctimes i solidaritat i pau.

En el torn de migdia hem escoltat cançons com “La puerta violeta” de Rozalén i quan ha acabat la lectura del manifest l’alumna Lua F. de primer de Batxillerat i la professora Anna M. han cantat, acompanyades al piano per l’alumne Víctor C. de 2n de l’ESO, la cançó “Ni una más” d’Aitana.

Desitgem que actes com aquest no s’hagin de repetir però mentres sigui necessari mantindrem el nostre suport a les víctimes, expressarem el nostre rebuig tant cap a les agressions sexuals com cap a les de qualsevol mena i manifestarem el nostre desig de tenir una societat lliure de violència.

Us enviem l’enllaç de la notícia que hem publicat al CRP amb motiu de l’acció conjunta del passat 2 de maig.