“Adolescents: els seu futur és en joc”, dimarts 4 d’octubre, a les 18.30 h

Ens posem en contacte amb vosaltres per recordar-vos que el dimarts 4 d’octubre, a les 18.30 h, es farà la xerrada en línia “Adolescents: els seu futur és en joc”, a càrrec de la coneguda coach Roser Sellés. És una xerrada oberta a tothom, però us ho comuniquem especialment a vosaltres perquè és una de les activitats que va demanar l’AMPA del vostre institut.

Us adjuntem l’arxiu del cartell corresponent perquè en pugueu fer la màxima difusió (si cal, amb el suport de la direcció). El podeu reenviar a totes les famílies de l’institut pels diferents canals que utilitzeu habitualment (a través dels delegats de classe, via WhatsApp, correus, etc.), però també el podeu imprimir per penjar-lo en les cartelleres.

Les inscripcions es faran com sempre: preferentment a través de l’enllaç: bit.ly/Ins-PFF i, alternativament, escrivint un correu a l’adreça del Programa o trucant al Servei d’Educació.