VIATGE DE FI DE CURS DE 4t ESO A ANDORRA

VIATGE DE FI DE CURS DE 4t ESO A ANDORRA

(del 14 al 17 de maig de 2022)

Per fi va arribar el viatge de fi de curs tan esperat. Quan van començar les votacions per triar lloc, no ens va agradar gaire la idea d’anar tan a prop, ens estimàvem més altres destinacions, però per tema pandèmia es va decidir no anar molt lluny i vam votar Andorra.

I a totes i tots ens va sorprendre gratament, doncs coincidim en què ha estat un viatge inoblidable, unes de les millors experiències que hem viscut. Coincidim en què el que realment importa són els companys i companyes amb qui hi vas, en què hem tornat a parlar amb companys/es que feia temps que no parlàvem perquè ja no anàvem a la mateixa classe i amb companys/es amb qui no havíem parlat mai perquè mai havíem coincidit al mateix grup.

Vam començar a passar-nos-ho bé ja només pujar a l’autocar i vam continuar gaudint a Andorra, tant de dia com de nit. Vam fer moltes activitats esportives, de natura i lúdiques que molts no havíem fet mai, com el Ràfting, Xtrem jump, tirolina, passeig a cavall,… Va ser un no parar: una activitat al matí i altra a la tarda… i a la nit: bolera, karaoke, billar,…

Donem les gràcies al Dani, l’Alberto i l’Antonia que són els profes que ens han acompanyat i amb qui ens ho hem passat molt bé.

Totes i tots coincidim en què repetiríem el viatge i que se’ns ha fet curt!!!