Dos premis pel cicle de Telecomunicacions de l’Institut

Dos premis en un mes pel cicle de telecomunicacions de l’Institut, orientat a Internet de les Coses (IoT).

1) Als alumnes de CFGS de telecomunicacions els han atorgat el premi Futur cambra de la Cambra de Comerç del Barcelonès Nord.

El premi ha estat un reconeixement al projecte IoT que van desenvolupar els curs passat per protegir del contagi de Covid-19 a l’institut a través de la monitorització del CO2 de les aules i sales comunes.

Els alumnes i el departament de tecnologia de l’ESO també van participar activament en el desenvolupament dissenyant la caixa contenidora amb una impressora 3D.

El premi es va recollir a les instal·lacions BCIN de Badalona i va estar lliurat pels alcaldes de Santa Coloma, Sant Adrià i Badalona. Consistia en un diploma acreditatiu del primer premi i un premi en metàl·lic de 500€ a repartir entre els alumnes guanyadors.

2) El departament de electrònica – telecomunicacions de la pineda també ha guanyat el premi al projecte innovador de Formació professional Dual Industrial atorgat per la fira Advanced Factories 2022 per la incorporació pionera de l’ensenyament d’IoT als seus cicles formatius de telecomunicacions.

El premi es va recollir en un sopar de gala presidit pel secretari d’Empresa i Treball de la Generalitat i per la ministra d’indústria Comercio i Turismo a l’Hotel Arts de Barcelona on hi havia diverses categories de premis industrials per empreses punteres tecnològiques del país.

Estem molt contents del reconeixement rebut! Seguim treballant!