Exposició a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona

Fins el 31 de gener l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona acull l’exposició “Cinc dies per la Ribera” on joves entre 14 i 18 anys, entre ells quatre alumnes de l’INS la Pineda, van aportar el treball fotogràfic que van realitzar entre el 27 i 31 de desembre pel barri de la Ribera de Barcelona.

El projecte, a càrrec de l’organització A Bao a Qu, consistia en explorar fotogràficament el barri de La Ribera i desenvolupar un projecte col·lectiu acompanyat per dues professionals de la fotogafia, amb qui descobrien i es formaven en tècniques de fotografia així com en els professionals de referència, treballaven l’expressió de missatges a través de la fotografia, va fer una pràctica de revelatge i van treballar amb fonts de fotografia històrica de l’arxiu.

La inauguració va tenir lloc el passat divendres 14 de gener i va comptar amb la participació de les alumnes:  Maira Bareiro i Jasleen Kaur de 3r ESO B, Naomi Olmo de 3r ESO A i Nora Martín de 1r de batxillerat B.

Agraïm als organitzadores del taller i a les participants de l’institut la seva feina, compromís i interès per aprendre i cultivar futurs talents.

Si t’interessa l’exposició es pot visitar a la recepció de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, a la 2a planta de l’edifici del Museu de la Xocolata de Barcelona de 10 a 19h (divendres fins les 14h) fins el 31 de gener, en la següent adreça: Plaça de Pons i Clerch, 2, 2n, 08003 Barcelona