Benvinguda famílies curs 2021-2022

Benvolgudes famílies, 

Primer de tot desitgem que hàgiu passat un bon estiu. Tot el professorat del centre inicia aquest nou curs escolar amb moltes ganes i il·lusions renovades. 

L’inici del nou curs escolar comença el dia 13 de setembre. Un curs escolar on haurem de conviure, també, amb les limitacions socials que la pandèmia ens ha imposat i és per això que el curs s’inicia sota tres aspectes importants que és la prudència, la seguretat i la presencialitat. US adjuntem un enllaç al Pla d’actuació per al curs 2021-2022 per a centres educatius en el marc de la pandèmia de covid 19 elaborat pels departaments de Salut i d’Educació.

Aprofitem per a adjuntar-los una carta que ens ha fet arribar l’Hble. Sr. Josep Gonzàlez-Cambray, conseller d’Educació, i de l’Hble. Sr. Josep Maria Argimon, conseller de Salut, en relació a l’inici de curs per a les famílies.

Rebeu una salutació ben cordial.

Equip Directiu