Ciència i art van de bracet!

Els alumnes de 1r de Batxillerat han estat treballant l’origen de l’univers, de la Terra i de la vida en l’assignatura de Ciències per al Món Contemporani amb el professor Toni Alcalà. Els alumnes van començar a estudiar com ha evolucionat la medicina al llarg de la història i han acabat treballant la genètica i la biotecnologia. Segons els conceptes tractats a classe han escollit allò que més els ha agradat per elaborar una obra d’estil lliure o basada en altres autors, sigui en la tècnica o en la temàtica, com per exemple: La niña de Constantinopla de José Manuel Merello, Lliço d’anatomia del Dr. Willem Van der Meer de Michael Jansz Van Mierevelt, La creació d’Adam de Miquel Àngel, Aliens de Pedro José Ibáñez, Lliris d’aigua de Claude Monet, Food d’Adelina von Furstenberg, Genètica i neurodiversitat de José R. Alonso, Number 8 de Jackson Pollock o Coloreado de ADN de Robert Verheyen.

Us n’adjuntem una mostra: https://photos.app.goo.gl/ANtEcBGS9zKCn5fF7