Volver a empezar a internet!

El curtmetratge que durant el curs 2020-2021 van realitzar alumnes d’aula d’acollida i que van presentar a la filmoteca el passat 2 de desembre, ja està penjat a la web de Cinema en curs. No us el perdeu!

https://www.cinemaencurs.org/ca/film/volver-a-empezar

L’Andrea arriba a Badalona des d’Amèrica Llatina per viure amb el seu pare, després de molts anys sense veure’l. Enyora casa seva, la seva mare i els amics. Se sent sola i no troba l’energia i les ganes per sortir de casa i descobrir la ciutat. Però poc a poc anirà agafant confiança per conèixer un nou lloc i començar una nova vida.

La pel·lícula es va començar a idear a l’hivern, es va concebre durant el confinament entre els mesos de març i juny de 2020. Es va rodar els dies 25, 26 i 27 de juny i es va muntar al setembre.