Presentació de «Volver a empezar» a la Filmoteca de Catalunya!

El 2 de desembre, alumnes de l’aula d’acollida del nostre institut van presentar, dins del projecte Cinema en curs, «Volver a empezar» un curtmetratge que transmet amb elegància els sentiments d’una alumna que acaba d’arribar al nostre país.

En la mateixa gala també vam poder gaudir de «Distància» de l’Escola Riera de Sant Pere de Ribes i «Des de la nostra finestra» de l’Institut Castellet de Sant Vicenç de Castellet.

Malgrat la pandèmia, la pel·lícula va poder acabar-se entre l’estiu i la tardor. Després de la projecció, les alumnes van presentar la seva pel·lícula i van comprovar-ne la bona acollida que havia tingut.

En els diàlegs amb la resta d’assistents, participants i convidats van intercanviar reflexions i comentaris precisos i aprofundits sobre la concepció del film, les tries expressives, el rodatge, el muntatge, el procés, la singularitat d’haver fet una pel·lícula aquest curs…

Tot un èxit del qual cal felicitar-nos.

https://cinemaencurs.org/ca/post-diari/projeccio-la-filmoteca-de-catalunya-2-de-desembre