AMPA: CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA ANUAL

CONVOCATÒRIA

D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA ANUAL

Es convoca a totes les famílies sòcies de l’AMPA de l’IES La Pineda a l’assemblea general ordinària que se celebrarà el pròxim dia 25 de novembre a les 19:00 hores en primera convocatòria i a les 19:05 hores en segona convocatòria.

Degut a les causes excepcionals que estem vivint aquest curs hi haurà l’opció d’assistir a l’assembla a través del meet de gmail. En el cas de voler assistir d’aquesta forma us demanem que ens envieu un email a ampa@inslapineda.cat i us farem arribar l’enllaç.

Ordre del dia

1. Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior

2. Informe de gestió curs 2019-2020

3. Informe econòmic curs 2019-2020

4. Activitats i pressupost econòmic previst pel curs 2020-2021

5. Torn obert de paraules