Autorització realització PCR

Benvolgudes famílies,

 

les darreres instruccions dels Departaments d’Educació i Salut, determinen que les proves PCR als alumnes dels grups que s’hagin de confinar perquè hi ha un cas positiu, s’hauran de realitzar en el centre educatiu per personal del CAP. En aquest sentit cal que les famílies (o l’alumne/a si és major d’edat) donin el seu consentiment per a que Salut pugui gestionar la prova i els resultats. Us adjuntem el document que haureu de retornar signat al vostre tutor/a.

Autoritzacio_proves_covid

També us volem informar del darrer canvi en la simptomatologia compatible amb la COVID-19 que ens ha notificat Salut:

“El mal de coll i el refredat nasal (amb o sense mocs) són molt habituals en infants i només s’haurien de considerar símptomes potencials de COVID-19 quan també hi ha febre o altres manifestacions de la llista.”

 

Salutacions cordials.