TELÈFONS DE CONTACTE

Degut al tancament del centre per la situació de pandèmia, l’Institut ha habilitat dues línies telefòniques d’atenció.

Abans de realitzar cap trucada per demanar informació, us demanem que llegiu amb atenció les instruccions de preinscripció per si aquestes ja poden resoldre qualsevol dubte: Instruccions Preinscripció ESO

 

– Telèfon d’atenció general: 933931223 (Horari d’atenció de dilluns a divendres de 09:00 a 13:00 hores).

– Telèfon per sol·licitar cita prèvia per a la preinscripció d’ESO: 933946517 (Horari d’atenció de dilluns a divendres de 09:00 a 13:00 hores).

 

Us recordem que el centre roman tancat i només s’atendrà presencialment a les cites concertades per a la preinscripció. La persona que assisteixi a la cita, cal que segueixi les mesures de seguretat que determinarà el centre i que podeu consultar en les Instruccions Preinscripció ESO