Tancament del centre a partir del dia 13

Benvolgudes famílies,
El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.
Us recomanem que estigueu atents a la nostra pàgina web http://www.inslapineda.com/ i als comunicats que us enviarem per la plataforma Alexia.
També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus.

Tot i que el tancament es va programar inicialment per 15 dies, el conseller d’Educació, ha anunciat posteriorment que no hi ha prevista una data de retorn dels alumnes als centres, a causa del perllongament de l’estat d’alarma decretat per l’estat i de l’allargament de les mesures de confinament de la població que Salut duu a terme a tot Catalunya.