Passat, Present i Futur dels Oficis: La figura de l’aprenent .

Benvolgudes famílies,

seguint les indicacions del Departament d’Educació, us informem que la jornada Passat, Present i Futur dels Oficis: La figura de l’aprenent” queda ajornada fins a nou avís. Preguem disculpeu les molèsties.

 

Us convidem el proper 17 de març a la xerrada Passat, Present i Futur dels Oficis: La figura de l’aprenent, a la Sala d’actes de l‘INS La Pineda(Badalona) on es tractarà la situació actual del oficis industrials (i d’altres famílies) en el teixit empresarial més proper, també els diferents camins o itineraris per proveir a la ciutat i cobrir aquesta necessitat de professionals així com un espai per compartir experiències i carreres professionals.

Dirigit a: Personal d’educació, famílies i alumnes dels centres de Badalona i empreses i entitats de l’entorn.
Dia: 17 de Març – Ajornat!
Hora: de 18:00h a 20:00h
LLoc: Sala d’actes Ins La Pineda
Passat Present i Futur dels Oficis. La figura de l'aprenent _. (1)