TACA’T PEL CÀNCER INFANTIL XOCOLATADA SOLIDÀRIA A L’INSTITUT LA PINEDA

TACA’T PEL CÀNCER INFANTIL XOCOLATADA SOLIDÀRIA A L’INSTITUT LA PINEDA

Cada any es diagnostiquen uns 1.200 casos nous de càncer infantil a Espanya. Tot i aquesta xifra, el càncer infantil pràcticament no s’investiga perquè es dona 1 cas en nens per cada 200 casos d’adults i perquè la investigació no és rentable.

L’hospital de Sant Joan de Déu compta amb un grup d’investigació queofereixles millors tècniques de diagnòstic molecular i de pronòstic de la malaltia, al mateix temps que treballa en el desenvolupament de noves teràpies més efectives, menys agressives i més personalitzades per als nens i adolescents que pateixen càncer.

Ja fa tres anys que un grup d’associacions d’arreu del país van engegar la campanya

TACA’T PEL CÀNCER INFANTIL, amb l’organització de centenars de xocolatades solidàries amb la voluntat de recaptar fons destinats íntegrament als projectes d’investigació de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Aquest any, l’Institut La Pineda, en col· laboració amb les Associacions de Veïns de Coll i Pujol i del Sant Crist, ha decidit adherir-se a la XOCOLATADA SOLIDÀRIA.

 

XOCOLATADA-2020-IMPRIMIR-CAT_SENSE_modificat_associacions_AMPA_s

PROFESSORS, ALUMNES I AMPA DE L’INSTITUT ANIMEM A TOTS ELS BADALONINS A GAUDIR AMB LA FAMÍLIA I ELS AMICS D’UN MATÍ SOLIDARI AMB MÚSICA, TALLERS DE MÀGIA, DE PERCUSSIÓ I MOLTES ACTIVITATS MÉS PER ALS MÉS PETITS I ELS JOVES.