Biblioteca: Exposició sobre l’assetjament escolar

A la biblioteca hi ha una exposició sobre l’assetjament escolar també anomenat bullying.

Com ja sabeu és un tema que, malauradament, quasi sempre és d’actualitat.

Us mostrem unes imatges amb els diferents llibres i temàtiques que tenim.

Animem l’alumnat a anar a la biblioteca per conèixer l’ exposició.

 

El professorat del Club de Lectura en Anglès aprofitarà que baixa a la biblioteca perquè l’ alumnat faci una ullada als llibres i n’ agafi de préstec.

 

Us esperem!!!!

SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_01 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_02 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_03 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_04 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_05 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_06 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_07 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_08 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_09 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_10 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_11 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_12 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_13 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_14 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_15 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_16 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_17 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_18 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_19 SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES I AMB ELS ALTRES (1) (1)_Página_20