INTERCANVI AMB CAN BARRIGA

El curs passat es va fer per primera vegada un intercanvi d’experiències entre alumnes del nostre centre i alumnes del Centre d’Educació Especial Can Barriga.

Els alumnes de segon de l’optativa de Teatre, el dimarts 4 de Juny, van representar l’obra “Planeta Plàstic” a la Sala d’Actes davant de l’alumnat de Can Barriga. Després de la representació es va fer un petit col·loqui entre tots els alumnes, on es van poder fer preguntes entre ells.

Durant la Jornada de Medi Ambient del nostre centre, que es va celebrar el dijous 6 de Juny, els nostres alumnes van anar de visita a Can Barriga. Allà els alumnes de Can Barriga els van oferir un esmorzar preparat per ells mateixos i després de l’esmorzar de germanor es van repartir per petits grups i van fer diferents tallers; van visitar les instal·lacions, hort, jardí de papallones, galliner, coniller …i van construir un hotel per insectes i van elaborar un purí d’ortiga (insecticida i fertilitzant natural i ecològic).

Volem agrair l’esforç i l’atenció de tot el professorat de Can Barriga i de tot l’alumnat per l’acollida que van rebre els nostres alumnes. Creiem que aquest intercanvi va ser molt profitós per a tots. Esperem poder-ho repetir els propers cursos.

IMG_20191107_172255_s IMG_20190604_104709_ IMG_20191107_172552_