BRICOLATGE A LA PINEDA

Durant el curs passat es va oferir una alternativa als nostres alumnes que volien aprofitar les seves tardes lliures (dilluns i dimecres de 17.20-18.20h) per venir a l’institut a realitzar un taller de bricolatge, que consistia en fer diferents manualitats. Els alumnes participants van ser de primer de l’ESO (Toni Cespedosa, David Pedrero, Naindeep Kaur, Josep Calvo, Marc Noguera, Anas Sadki, Harmandeep Singh, Jose Flores i Samuel Flores)

L’activitat consistia en fer diversos tallers on els i les alumnes participants aprofitaven una petita part del seu temps lliure per aprendre a ser més autosuficients i desenvolupar la seva creativitat. A través de materials reciclats de fusta (palets, taules, cadires, estructures de mobles, etc) es van fabricar objectes; així se’ls va donar una segona vida a aquests.

A part dels projectes individuals de cada alumne també es va fer un projecte en comú. El resultat d’aquest projecte va ser una Jardinera Vertical, construïda a partir de fusta de palets reciclats. Els alumnes es van encarregar de fer el disseny i un croquis de com havia de ser la jardinera. D’aplicar protector i vernís a la fusta i de muntar la construcció, clavant i cargolant visos.

El resultat final, que ara veieu en fotos, el podreu veure properament a una de les columnes d’entrada del centre. Els alumnes de segon, de l’optativa de l’Hort ompliran la jardinera amb sòl i decidiran que s’hi planta. També en seran els responsables de regar-la durant el curs.

La majoria d’alumnes participants han valorat positivament l’experiència i s’han sorprès veient el què poden fer amb les seves mans!

Volem felicitar-los a ells per la feina feta i al dinamitzador socioeducatiu, responsable de l’activitat, Thomas Pike.

 

brico IMG_20190926_161116_s