Maxi sortida de 99 alumnes a la Fira NiceOne

Els alumnes de tots els cicles i cursos d’informàtica han anat a la fira NiceOne a gaudir de tots els jocs, realitat virtual, torneijos i l’activitat “MAN OF MEDAN” que havien participat en el muntatge els propis alumnes d’electricitat i electrònica de l’institut.

Ha estat un èxit absolut. Des de gaudir del que van fer els alumnes d’electricitat i electrònica, passant per la participació a tots els jocs gaming per a cònsoles i ordinador fins que s’han cansat.

En ser 99 alumnes, n’hi havia a totarreu: en el zombie shooting, el man of medan, la zona de visió XR, experiències de realitat virtual, retro gaming, simulació F1, i, evidentment, a totes les propostes de gaming amb tots els jocs possibles.

En aquestes fotos podeu veure’n cinc cèntims…

 

P91128-094925__ P91128-094926__