Xerrada orientativa 1ASIX

Un any més ex-alumnes del cicle formatiu de Grau Superior d’Informàtica han vingut per orientar laboralment als alumnes de 1ASIX.Aquestes xerrades s’integren dins d’un conjunt d’activitats d’orientació, on s’invita a ex-alumnes del cicle per tal que expliquin què han estudiat, com ha estat i quina està sent la seva experiència professional un cop finalitzat el cicle formatiu.

Primer ens varen visitar l’Alexandre Fillat, fundador de l’empresa DRAG i en Jordi Ávila, desenvolupador a l’empresa i ens varen explicar l’aplicació creada DRAG (Dispositiu de Recursos per Agents), la qual soluciona la gestió informàtica de la policia local de forma eficient, àgil i còmoda. Aquesta aplicació ha permès que l’empresa surti en diversos mitjans de comunicació, com per exemple la Vanguardia

També ens va visitar en Kiko Navarro. Sempre va voler enfocar la seva carrera professional a la ciberseguretat i després de treballar en diferents empreses relacionades amb el sector, actualment i en només 4 anys ha aconseguit treballar en una gran empresa de Seguretat Informàtica, on és el responsable de ciberseguretat, hacking ètic i comunicacions per diferents empreses
Aquestes activitats permeten visualitzar possibles sortides professionals un cop acabat el cicle, així com la importància d’aquests estudis per després poder-los aplicar professionalment.L’alumnat va participar activament de les xerrades fent moltes preguntes relacionades amb les dificultats quan estudiaven a la Pineda o amb la pròpies empreses on han treballat.

Agraïm des d’aquí a Jordi Avila, Alexandre Fillat i Kiko Navarro per mostrar a l’alumnat que val la pena realitzar aquests estudis a la Pineda.

IMG-20190220-WA0002

Grup de 1r ASIX Al fons de la part central Alexandre Fillat i Jordi Ávila

IMG-20190314-WA0001

Grup de 1r d’ASIX. Part cental Kiko Navarro