Participació al CWMUN – ROMA

Fa ja tres anys que l’alumnat de La Pineda participa en l’esdeveniment internacional anomenat Change The World, que es celebra a Barcelona cada primavera. Aquest projecte reuneix a centres educatius de tot el mon en jornades de debat i d’aproximació a les relacions polítiques internacionals, simulant el funcionament de l’Assemblea General de Nacions Unides.

Després de l’èxit i les bones sensacions dels profes i alumnes que van ser part d’aquesta iniciativa en cursos anteriors, l’Institut ha decidit fer un pas endavant implicant l’alumnat de batxillerat en el cicle de conferències pioner del projecte Change the World, que se celebra anualment a Roma.

Paula Cano, Berta Alsinet, Adri Bosch, Víctor García, Marta Frias, Sol Calvo i Dani Carrasco són els participants de primer de batxillerat que han preparat aquesta aventura. Viatjaran del 6 al 8 de febrer a la capital italiana com a delegats i diplomàtics de diferents països. Aquesta experiència els ha representat conèixer la cultura, història i principals posicionaments polítics de diversos Estats, que hauran de defensar davant d’alumnes d’altres nacionalitats.

20190130_132744