XIII CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

XIII CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

Quarts de final a l’Escola del Mar de Barcelona – Barcelona Comarques

 

El 14 de març de 2017 un grup d’alumnes de La Pineda ens va representar en la Lectura en Veu Alta. Ens van representar com a Timoners (representant l’aula d’acollida), la Francesca Aboayge; com a Corsaris, va llegir la Natàlia Ruiz; i com a Tropa de Corsaris, van representar-nos la Sara Rodrigues, la Nadia Fraile i la Melani Magallanes.

Va ser una jornada plena de lectures, emocions, nervis i amb una molt bona actuació per part de tots.

Des del departament de català de l’institut, volem agrair i felicitar a totes i a tots els nois i noies que us heu animat a participar a l’institut en la primera fase eliminatòria i als suplents i lectors titulars que vàreu participar el dia assenyalat. I per això, esperem que el curs vinent us torneu a animar a participar-hi.

 

Bona lectura!!

 

https://youtu.be/gGJpwfqEGQU