Ho sento! No podem enviar-vos alumnes de telecomunicacions per treballar a la vostre empresa, ja estan tots treballant.

Segons l’última enquesta d’inserció laboral la totalitat dels nostres exalumnes de telecomunicacions estan treballant en activitats relacionades amb la seva especialitat que han estudiat a l’institut de la pineda.

Actualment tenim una oferta de feina que és impossible poder-la cobrir. Ens arriben peticions d’empreses demanant alumnes i exalumnes per treballar i amb disgust no podem enviar-lis alumnes per treballar, per què tots treballen, o fan cursos més avançats encara de la seva especialitat.

La demanda de professionals de les telecomunicacions creix i creix cada any més, és una de les professions més sol·licitades actualment i amb més perspectiva de futur pels pròxims anys a la totalitat d’Europa.

FELICITACIONS A TOTS. Als nostres ex-alumnes i a les empreses que confien en la qualitat i projecció d’aquest perfil professional de les Telecomunicacions.

Com que hi ha gustos per tothom, els nostres exalumnes treballen amb allò que més els quadre. Els van demanar que ens enviessin fotografies en els seus llocs de feina i aquí estan:

Abelardo IMG-20170506-WA0007 Argimon 20170410_091450 Torres03 IMG-20151121-WA0003 Toni Lora