Al cicle de Telecos estem muntant el MP3 infinit. Una Web Radio

Utilitzant alguns elements de la família Arduino, als Cicles Formatius de telecomunicacions no deixem de fer muntatges engrescadors i xulos.

Avui us presentem una pràctica curiosa: una Web Radio amb la qual podràs sintonitzar les teves emissores preferides a nivell mundial, qualsevol país, qualsevol idioma, qualsevol estil musical, sense limitacions de temps ni quota de pagament. Un MP3 on la musica no s’acaba mai.

Per connectar-se utilitza el Wi-Fi de casa teva. Pot controlar-se totalment amb teclat, a través del teu mòbil o del teu ordinador, podràs canviar d’emissora, modificar el volum, obtenir informació de l’emissora i de la cançó que estàs escoltant.​​

Té la possibilitat d’escoltar-se directament pels auriculars o a través del teu equip de musica.

T’agrada muntar la teva tecnologia?

IMG_3927

 

IMG_3926

IMG_3933

IMG_3959