Sortida al cinema

El 28 de febrer, els alumnes de l’institut amb altres alumnes d’instituts de Badalona, van anar al cinema a veure la pel·lícula “Terra Ferma”. Tot va anar bé. Vam aprendre una mica més sobre la situació de les persones que emigren per diferents motius i les circumstàncies en que ho fan.

Sinopsi

Terraferma és la història d’una Sicília sense contaminar, fonamentalment habitada per pescadors. Encara que pràcticament no coneixen el turisme, els illencs estan començant a canviar de mentalitat en adonar del potencial d’aquesta nova indústria. Alhora s’han d’enfrontar a estrangers sense papers ia una nova llei que els obliga a rebutjar a aquells que busquen ajuda. Aquesta política xoca directament amb la llei del mar que obliga a rescatar a qualsevol que estigui en dificultats.

Trailer Terraferma