Concert de Santa Cecília

Ha començat la temporada de concerts 2016_17 amb l’actuació de Santa Cecília. El concert ha servit per a presentar les noves incorporacions de 1ESO i per comprovar que la salut musical de La Pineda continua a bon ritme. El concert ha estat un èxit de crítica i públic gràcies a l’ajut inestimable en la sonorització del professor Josep Mª. Moles i ha comptat amb l’assistència de tot l’alumnat de 1r i 3r d’ESO en tres sessions repartides al llarg del matí.

També hem gaudit de l’actuació dels grups instrumentals del centre i dels professors A. Reina, D. Cano, O.Monferrer i F. Barea que han acompanyat la coral sota la direcció de la infatigable B. González, de l’alumna Natàlia Ruíz a la flauta travessera i de l’alumne Óscar Guaillas.

Tots ens sentim la coral com a una part molt important del centre i us animem a tots i a totes a participar-hi. Podeu veure les fotografies aquí.

El programa del concert ha estat:

Antoni Reina i Begoña González “Vals” (Brahms) (Piano a quatre mans) “Dansa hongaresa nº 5” (Brahms), “Maple Leaf Rag”” (Scott Joplin)
Natalia Ruiz / Flauta travessera “Marxa turca” (Mozart)
Alumnat de 1r d’ESO Popurri de cançons
Alumnat de 2n d’ESO “Can’t Get You Out Of My Head” (Kylie Minogue)
Alumnat de 3r d’ESO “Scarborough Fair” (Tradicional irlandesa)

Coral

“True Colors” Cindy Lauper
“Adventure Of A Lifetime” Coldplay
amb la col·laboració dels alumnes de 6è de les Escoles Joan Llongueras i Llibertat
“La força que fa girar el món” Crossing
“Sofía” Álvaro Soler