Bloc d’Emprenedoria

“Quan un no sap cap a on navega, cap vent li és favorable”
Lucio Anneo Seneca

Què vol dir ’emprendre’? ‘Emprendre’ vol dir tirar endavant qualsevol cosa: una idea, un projecte, una empresa… En aquesta matèria optativa, els alumnes de 3r d’ESO han aprofitat els principis i valors de l’emprenedoria per tirar endavant un projecte molt especial: la seva pròpia vida. És a dir: què volen fer? A què es volen dedicar? Què necessiten per a aconseguir-ho?

En aquest bloc trobareu algunes idees per a començar a buscar i, el més important, les respostes que ells mateixos han trobat. Com a tasca final de l’assignatura, han elaborat una presentació sobre el seu projecte de vida i l’han explicada als companys. En trobareu algunes mostres a l’entrada “Treballs dels companys”. En aquestes dues setmanes anirem penjant la resta.

Han fet una molt bona feina. Molta sort amb tot allò que us proposeu aconseguir!!

https://emprenedorialapinedabadalona.wordpress.com