XII CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

Ahir, 12 d’abril de 2016, tot un grup d’alumnes de la Pineda van participar en el XII Certamen de lectura en veu alta. Participàvem en les tres categories: Timoners (aula d’acollida), amb en Noman Shakeel i la Kainat Imtiaz, com a suplent; Corsaris (primer cicle d’ESO), amb l’Alejandro Hernández i com a suplents la Natàlia Ruíz i en Mubashar Asif; Tropa de Corsaris (segon cicle d’ESO), amb l’equip de la Susanna Díaz, l’Anaïs Rodríguez, l’Oriol Martínez i l’equip suplent amb l’Ainara Vares (qui va llegir suplint l’Anaïs a causa d’una afonia), la Maria del Mar Rubia i la Cristina Nevado.

Després d’haver llegit tots molt bé, vam tenir una molt gran recompensa: l’Alejandro Hernández va guanyar l’eliminatòria del seu grup de Corsaris. I això vol dir que passa a la fase següent, la semifinal a l’Auditori del CaixaForum de Barcelona el proper 10 de maig.

 

 

FELICITATS! I MOLTA SORT!! Tota La Pineda estarà amb tu, Alejandro!!!!

 

DSC03700DSC03714