XXII Trobada de Corals

Trobada de corals

Aquest curs 2015-2016, el Departament d’Ensenyament convoca la XXII Trobada de Corals d’Educació Secundària, amb l’objectiu de potenciar i difondre l’educació musical que estan duent a terme molts professors i professores als nostres instituts.

El treball coral és primordial en molts centres, ja que a través de la música es treballen molts aspectes de la formació global de la persona, tant en la vessant del desenvolupament personal com de les habilitats socials i relacions interpersonals amb la pertinença i cohesió del grup, així com en l’adquisició de les competències bàsiques.

El concert de la Trobada és un espai on fer música junts amb altres centres, tot visualitzant el treball dut a terme.

Repertori:

  • Fem camí. Andrea de Escalada. Lletra: Maria Ojuel
  • People’s Song. Claude-Michel Schönberg
  • Hallellujah. Leonard Cohen
  • Els Segadors. Himne nacional de Catalunya
  • El cant de la Trobada. Constantí Sotelo. Lletra: Joan Prats
  • L’hora dels adéus. Popular escocesa

Vegeu lesFotografies