Companyia Nyiguit a La Pineda. Bearn i El Cafè de la Granota. (15 de març del 2016)

La Pineda s’ha tornat a omplir de teatre gràcies a la ja quarta visita de la companyia teatral Nyiguit. Enguany ens han ofert, als alumnes de 1r i 2n de Batxillerat, l’adaptació teatral de dos clàssic de la literatura catalana. Bearn, de Llorenç Villalonga, ens ha omplert l’espai amb un ambient divuitesc i amb uns aires del romanticisme mallorquí.

I per altra banda, amb El Cafè de la Granota ens hem situat en una Mequinensa, de Jesús Montcada, de postguerra de la dècada dels 50, amb una ironia i humor característics de l’autor i que els actors han sabut transmetre totalment al públic. Ha estat una vetllada única i meravellosa. Gràcies a la companyia per venir a casa nostra a omplir-nos d’art i literatura!

En aquest enllaç podeu trobar les fotografies de l’activitat!!!!

s_DSC_0562

s_DSC_0610