Visita a la UB, al Campus de l’Alimentació de Torribera

La sortida organitzada pel departament de Ciències de La Pineda, és una activitat dissenyada per l´Universitat de Barcelona (UB) que té com a objectiu promoure l’interès dels estudiants per la Ciència en general i per la Nutrició Humana i Dietètica i la Tecnologia i Ciència dels Aliments en particular.

Mitjançant la realització d’unes sessions pràctiques als laboratoris del Campus de l’Alimentació de Torribera els alumnes de primer de batxillerat cientifico-tecnològic de la Pineda van preparar una emulsió, la lactonesa, van fer una deliciosa escuma amb suc de pinya i van estudiar les propietats coligatives de les dissolucions preparant una exquisita crema catalana. El punt més creatiu i sorprenent va ser l´esferificació de iogurt.

També vam fer un taller de cata d´aigües i de diferents aromes.

Aquí podeu veure algunes fotografies de la sortida.