Fotografia filosòfica. Fotografies seleccionades

El dimecres 18 de novembre, les alumnes de l’INS La Pineda, Tyffany Izebere (1r btx), Leire Muñoz (1r btx) i Fátima Adni (4t d’ESO) han assistit a l’acte de cloenda de la mostra de fotofilosofia que s’ha fet a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia de Barcelona. Totes han rebut el diploma acreditatiu i, a més a més, de les més de dues mil propostes fetes pels alumnes de Catalunya, l’organització ha destacat i comentat vint-i-cinc fotos, essent una d’elles la que ha presentat la Fátima Adni. Gràcies a tots els que han participat i ànims per properes edicions.

Fotografies

 

Fotografies seleccionades, en votació secreta pels alumnes de l’institut, per a presentar-les a la mostra de fotofilosofia, en la què han participat més de 1000 alumnes. L’acte tindrà lloc el proper dimecres 18 de novembre, a les 17,00h. a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona.

Fátima Adni, 4t ESO B

Fátima Adni, 4t ESO B

Tyffany Izebere, 1r Btx A

Tyffany Izebere, 1r Btx A

Leire Muñoz, 1r Btx B

Leire Muñoz, 1r Btx B

 

Per tal de celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia de 2015 (UNESCO, novembre) es convoca la Mostra de fotofilosofia. Volem enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l’alumnat i cercant noves formes de col·laboració entre els departaments de Filosofia dels instituts. L’objectiu de la Mostra és aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.

http://blocs.xtec.cat/fotofilosofiainslapineda/