Banc del temps

Els alumnes Oscar Bernal, Gerard Estevan, Joshua Rodríguez, David Roman i Tonet Martí, del cicle formatiu d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa, ha participat en un concurs anomenat websalpunt. En aquests moments s’ha obert el període de votacions per a decidir el guanyador d’aquest concurs. La web que han desenvolupat es basa en un projecte anomenat “Banc del temps” on s’ofereix un espai web a tots els ciutadans per a intercanviar els seus coneixements o habilitats a canvi de l’ajuda d’altres persones en els temes que ells puguin necessitar.

A la plana web desenvolupada hi trobareu més informació:

http://elbancdeltemps.cat/

Us demanem a tots i totes que visiteu la web i voteu el nostre projecte al link que us posem a continuació.

http://websalpunt.cat/concursants/connectat/

El proper dilluns 24/3, després del pati, vindran els creadors de la web per les diferents aules de l’INS a presentar breument el projecte i per a demanar la vostra col·laboració.

Gràcies a tothom

equip_connectat

equip_connectat